Cerere de informaţii închiriere spaţii birouriAnunţ Cerere de Informaţii

        Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A. lansează prezenta cerere de informaţii către agenţii economici de profil din piaţă după cum urmează:

Anunţ Scopul de Informaţii
        Închiriere spaţii de birouri pentru deschiderea de puncte de lucru ├«n oraşele Constanţa, Craiova şi Braşov.

Date generale
        Spaţiile de birouri oferite spre închiriere trebuie sa fie utilate cu mobilier specific, situate în zone centrale, cu o suprafaţă cuprinsă între 150-200 mp şi vor fi folosite ca spaţii de birouri pentru activitatea administrativă a Societ─âţii Naţionale de Radiocomunicaţii S.A.


Condiţii de furnizare informaţii solicitate
        Potenţialii agenţi economici sunt rugaţi ca, în termen de 4 zile calendaristice de la data publicării acestui anunţ, dar nu mai târziu de joi, 24.11.2011, orele 16:30, să trimită către Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A. o exprimare a interesului de a furniza informaţii cu privire la deţinerea spre închiriere a unor spaţii comerciale care s─â corespundă datelor generale de mai sus.

Informaţii
        Informaţii suplimentare pot fi obţinute la telefon/fax 031.500.32.58/021.314.97.98 şi/sau la adresa de e-mail constantin.paraschiva@radiocom.ro. (Dl. Constantin Paraschiva ÔÇô Şef Serviciu Patrimoniu Imobiliar).