Tarife

TARIFE

Pachetele de servicii Camere de supraveghere sunt oferite pe bază de abonament lunar, în funcţie de capacitatea contractată.

Serviciu
Banda download
Banda upload
Tarif €/lună (fără TVA)
Minim (Kbps)*
Maxim (Kbps)**
Minim (Kbps)*
Maxim (Kbps)**
Cam Up to 2 Mbps
32
128
512
2048
13 €
Cam Up to 4 Mbps
32
128
512
4096
17 €
Cam Up to 6 Mbps
32
128
512
6144
21 €

* Reprezintă viteza minimă garantată.
** Reprezintă atât viteza maximă de transfer al datelor cât şi viteza promovată de transfer al datelor.

a. Viteze - definiţii
 • Viteza minimă de transfer al datelor reprezintă cea mai mică rata de transmitere a datelor pe care un Client o poate experimenta în accesarea serviciului. În cazul Serviciilor de date pentru camere de supraveghere aceasta corespunde valoriilor din tabel (*).
 • Viteza de transfer al datelor disponibilă în mod normal reprezintă rata de transmitere a datelor pe care clientul o poate experimenta în cea mai mare parte a timpului de accesare a serviciului, pe o perioadă de timp definită. Aceasta diferă de viteza maximă şi este determinată de următorii factori: pachetul de servicii ales de client, volumul traficului din sectorul (de comunicaţii radio) corespunzător clientului, dat de un număr variabil de utilizatori finali activi, condiţiile meteo etc.
 • Viteza maximă de transfer al datelor reprezintă rata de transmitere a datelor pe care un client o poate experimenta cel puţin o dată într-un interval de timp definit.
 • Viteza promovată de transfer al datelor reprezintă rata de transmitere a datelor, pe care RADIOCOM o utilizează în informările cu scop comercial, în promovarea ofertelor comerciale.
 • Viteza promovată de transfer al datelor este egală cu viteza maximă de transfer al datelor şi are valorile din tablel (**).
  b.Descrierea condiţiilor în care se pot obţine vitezele maxime din tabelul de mai sus(**):
  Obţinerea vitezelor maxime este influenţată de diversi factori obiectivi, în afara controlului şi răspunderii RADIOCOM, respectiv:
 • starea echipamentelor tehnice;
 • volumul traficului din sectorul (de comunicaţii radio) corespunzător clientului;
 • aplicaţiile care încarcă şi descarcă simultan conţinut de pe internet.

 • Echipamentele RADIOCOM pentru furnizarea serviciului de date prin reţeata WiMax sunt oferite gratuit şi rămân în custodia clientului pe toată durata contractului, odată cu instalarea echipamentelor în locaţie.