Cursuri
Radiocomunicaţii

Cursuri cu un impact deosebit, datorită aplicaţiilor practice pe echipamente, îşi propun iniţierea şi perfecţionarea în televiziune, radio, radiorelee a persoanelor care doresc să lucreze în domeniul radiocomunicaţiilor.

detalii
Cursuri CISCO

Prin intermediul programului Cisco Networking Academy, participanţii pot acumula cunoştinţele necesare pentru examenul Cisco Certified Network Associate (CCNA) - certificare ce oferă posibilităţi imediate de angajare sau de continuare a studiilor tehnice şi ştiinţifice. Într-un cuvânt, Cisco Networking Academy este un program complet despre principiile şi modurile de proiectare, construcţie şi administrare a reţelelor, capabile să deservească organizaţii naţionale şi internaţionale. Cisco oferă o gamă diversă de exerciţii practice de laborator pentru a ilustra o paletă largă de concepte de networking, de la cablare până la soluţii complete.

detalii
Cursuri IT

Adresate unei categorii foarte largi de utilizatori ce îşi desfă┼čoară activitatea în orice domeniu. Vă oferim cursuri IT în domeniul administrării reţelelor, al dezvoltării de aplicaţii.

detalii
Limba engleză

Cursuri pentru nivel ├«ncepător/ mediu /avansat, structurate pe domeniile: engleză tehnică, economică, corespondenţă de afaceri, secretariat în vederea obţinerii unei cetificări în domeniu.

detalii
Economie

Pentru cei ce doresc să se perfecţioneze în domeniul economic sunt disponibile cursurile de management general, managementul resurselor umane, contabilitate şi gestiune financiară.

detalii