Business Initiative Directions (BID) a acordat, cu ocazia desfasurarii Quality Summit New York 2006 in data de 14 mai 2006, pentru RADIOCOM, distinctia Gold Award for Excellence and Business Prestige.
CISCO Powered Network RADIOCOM este unul din furnizorii de servicii care, prin reteaua nationala ATM / MPLS dezvoltata cu echipamente CISCO, si-a castigat dreptul de a afisa sigla Cisco Powered Network (CPN).
 
Profilul Companiei       Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A. a fost înfiinţată prin Hotărârea de Guvern nr. 372/1998 ca urmare a reorganizării Regiei Autonome Radiocomunicaţii. Potrivit Actului Constitutiv, Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A. este o societate comercială pe acţiuni care funcţionează pe bază de gestiune economică şi autonomie financiară fiind şi o societate de interes public. Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A. are patru sucursale denumite Direcţii Radiocomunicaţii: Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara (fără personalitate juridică) şi 615 de puncte de lucru.

        Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A., cu o istorie de 8 decenii, este lider în domeniul broadcasting-ului (difuzarea şi transportul programelor radio şi TV) şi, în acelaşi timp, unul dintre principalii furnizori de reţele şi servicii de comunicaţii electronice din România. Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A., operează pe piaţa sub numele comercial RADIOCOM şi este un brand 100% românesc. Pornind de la cele două domenii de activitate, broadcasting şi comunicaţii electronice, RADIOCOM a evoluat continuu, dovedind maturitate, inovare şi, înainte de toate, profesionalism în dezvoltarea sa permanentă.

        Ghidaţi de atuurile noastre - experienţa şi infrastructura, ne adaptăm la tendinţele pieţei şi dezvoltăm noi servicii bazate pe cele mai noi tehnologii pentru a aduce succesul atât pentru noi, cât şi pentru clienţii noştri.

        RADIOCOM desfăşoară o activitate de pionierat în dezvoltarea şi furnizarea de servicii precum DVB-T, T-DAB şi, în prezent a serviciilor broadband, bazate pe tehnologia WiMAX, prin intermediul licenţei deţinute în banda de frecvenţă 3,6 - 3,8 GHz. Datorită infrastructurii wireless proprii deţinute la nivel naţional, RADIOCOM poate furniza servicii în zone mai puţin accesibile altor medii de transmisie, unde ceilalţi operatori nu dispun de soluţii tehnice.

        RADIOCOM reprezintă PARTENERUL Dumneavoastră de afaceri

  • ...incontestabil în domeniul broadcastingului;
  • ...specializat, având o experienţă de 8 decenii şi utilizând tehnologii de ultimă oră;
  • ...dedicat, cu o acoperire largă la nivel naţional, graţie infrastructurii sale;
  • ...complex, oferind servicii integrate de telecomunicaţii;
  • ...flexibil, oferind o adresabilitate atât pe segmentul business cât şi pe cel rezidenţial;
  • ...competitiv, atât din punct de vedere financiar cât şi tehnologic.
  •         RADIOCOM avea 1.379 de angajaţi la nivelul lunii decembrie 2016, fiind o campanie de dimensiuni medii din punct de vedere al numărului de salariaţi.

            Puteţi descărca Profilul Companiei noastre în format PDF aici.