RADIOCOM are certificat Sistemul de Management Integrat (Calitate, Mediu, Sanatate si Securitate Ocupationala, Securitatea Informatiei) de catre RINA SIMTEX - Organismul de Certificare Romania, pentru perioada 23.05.2017-22.05.2020.
Business Initiative Directions (BID) a acordat, cu ocazia desfasurarii Quality Summit New York 2006 in data de 14 mai 2006, pentru RADIOCOM, distinctia Gold Award for Excellence and Business Prestige.
CISCO Powered Network RADIOCOM este unul din furnizorii de servicii care, prin reteaua nationala ATM / MPLS dezvoltata cu echipamente CISCO, si-a castigat dreptul de a afisa sigla Cisco Powered Network (CPN).
 
Profilul Companiei       Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A. a fost înfiinţată prin Hotărârea de Guvern nr. 372/1998, ca urmare a reorganizării Regiei Autonome Radiocomunicaţii. Potrivit Actului Constitutiv, Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A. este o societate comercială pe acţiuni care funcţionează pe bază de gestiune economică şi autonomie financiară având şi statut de societate de interes public. Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A. are patru sucursale denumite Direcţii Radiocomunicaţii: Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara (fără personalitate juridică) şi 615 de puncte de lucru.

        Cu o istorie de nouăzeci de ani, Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A. este, în continuare, lider în domeniul broadcasting-ului (difuzarea şi transportul terestru al programelor radio şi TV) şi, în acelaşi timp, un important furnizor de reţele şi servicii de comunicaţii electronice din România.

Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A. operează pe piaţă sub numele comercial RADIOCOM şi este un brand 100% românesc. Pornind de la cele două domenii de activitate în comunicaţii electronice - broadcasting şi transmisii de date - RADIOCOM a evoluat continuu, dovedind maturitate, inovare şi, înainte de toate, profesionalism în dezvoltarea sa permanentă.

        RADIOCOM parcurge o perioadă de transformări majore. Dispunând de o infrastructură cu grad ridicat de complexitate, s-a angajat într-un proiect extins de modernizare, în vederea creşterii competitivităţii şi diversificării serviciilor de comunicaţii electronice oferite.

        Ghidaţi de atuurile noastre - experienţa şi infrastructura - ne adaptăm la tendinţele pieţei şi dezvoltăm noi servicii bazate pe noi tehnologii pentru a aduce succesul atât pentru noi, cât şi pentru clienţii noştri.

        Datorită infrastructurii proprii deţinute la nivel naţional, RADIOCOM poate furniza servicii în zone mai puţin accesibile altor medii de transmisie, unde ceilalţi operatori nu dispun de soluţii tehnice.

        RADIOCOM reprezintă PARTENERUL dumneavoastră de afaceri

 • ...incontestabil în domeniul broadcastingului;
 • ...specializat, având o experienţă de nouăzeci de ani şi utilizând tehnologii moderne;
 • ...dedicat, cu o acoperire largă la nivel naţional, datorită infrastructurii sale;
 • ...complex, oferind servicii integrate de telecomunicaţii;
 • ...flexibil, oferind o adresabilitate atât pe segmentul business cât şi pe cel rezidenţial;
 • ...competitiv, atât din punct de vedere financiar cât şi tehnologic.
 •         RADIOCOM are implementat şi certificat Sistemul de Management Integrat (Calitate, Mediu, Sănătate şi Securitate Ocupaţională, Securitatea Informaţiei), conform standardelor SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015, SR OHSAS 18001:2008 şi SR ISO/IEC 27001:2013 pentru perioada 23.05.2017-22.05.2020, de către RINA SIMTEX - Organismul de certificare, România.

          RADIOCOM este o companie mare, cu 1284 de angajaţi, la 31 decembrie 2019.

          Puteţi descărca Profilul Companiei noastre în format PDF aici.