RADIOCOM are certificat Sistemul de Management Integrat (Calitate, Mediu, Sanatate si Securitate in Munca, Securitatea Informatiei) de catre RINA SIMTEX - Organismul de Certificare Romania.
Business Initiative Directions (BID) a acordat, cu ocazia desfasurarii Quality Summit New York 2006 in data de 14 mai 2006, pentru RADIOCOM, distinctia Gold Award for Excellence and Business Prestige.
CISCO Powered Network RADIOCOM este unul din furnizorii de servicii care, prin reteaua nationala ATM / MPLS dezvoltata cu echipamente CISCO, si-a castigat dreptul de a afisa sigla Cisco Powered Network (CPN).
 
CariereAnunţuri concurs

Din motive obiective, anunţurile ce ţin de angajarea personalului în cadrul Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii S.A. au fost retrase, urmând ca, în funcţie de decizia Consiliului de Administraţie şi a Conducerii Executive, acestea să fie reluate la o dată ulterioară.

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către SOCIETATEA NAŢIONALĂ DE RADIOCOMUNICAŢII S.A. în procesul de recrutare.