RADIOCOM are certificat Sistemul de Management Integrat (Calitate, Mediu, Sanatate si Securitate Ocupationala, Securitatea Informatiei) de catre RINA SIMTEX - Organismul de Certificare Romania, pentru perioada 23.05.2017-22.05.2020.
Business Initiative Directions (BID) a acordat, cu ocazia desfasurarii Quality Summit New York 2006 in data de 14 mai 2006, pentru RADIOCOM, distinctia Gold Award for Excellence and Business Prestige.
CISCO Powered Network RADIOCOM este unul din furnizorii de servicii care, prin reteaua nationala ATM / MPLS dezvoltata cu echipamente CISCO, si-a castigat dreptul de a afisa sigla Cisco Powered Network (CPN).
 
CariereAnunţuri concurs


SOCIETATEA NAŢIONALĂ DE RADIOCOMUNICAŢII S.A. organizează concurs în vederea ocupării următoarelor posturi vacante:

  • 1 post consilier juridic în cadrul Compartimentului Juridic, Sucursala Direcţia Radiocomunicaţii Cluj
  • 1 post radioelectronist în cadrul Staţiei TV + FM Păltiniş, judeţul Sibiu
  • 1 post radioelectronist în cadrul Staţiei AM + US Sibiu, judeţul Sibiu
  • În situaţia în care posturile vacante, în momentul de faţă, nu corespund intereselor dvs., aveţi posibilitatea de a vă înregistra în baza noastră de date, transmiţând CV-ul dvs., însoţit de o scrisoare de intenţie, la adresa de e-mail: cariere@radiocom.ro. În măsura în care apar oportunităţi de angajare şi profilul dvs. este potrivit, veţi fi contactat/ă.    Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către SOCIETATEA NAŢIONALĂ DE RADIOCOMUNICAŢII S.A. în procesul de recrutare.