RADIOCOM are certificat Sistemul de Management Integrat (Calitate, Mediu, Sanatate si Securitate in Munca, Securitatea Informatiei) de catre RINA SIMTEX - Organismul de Certificare Romania.
Business Initiative Directions (BID) a acordat, cu ocazia desfasurarii Quality Summit New York 2006 in data de 14 mai 2006, pentru RADIOCOM, distinctia Gold Award for Excellence and Business Prestige.
CISCO Powered Network RADIOCOM este unul din furnizorii de servicii care, prin reteaua nationala ATM / MPLS dezvoltata cu echipamente CISCO, si-a castigat dreptul de a afisa sigla Cisco Powered Network (CPN).
 
CariereAnunţuri concurs


SOCIETATEA NAŢIONALĂ DE RADIOCOMUNICAŢII S.A. organizează concurs în vederea ocupării următoarelor posturi vacante:

  • 1 post de inginer în cadrul Serviciului TV şi FM - Bucureşti - Sucursala Direcţia Radiocomunicaţii Bucureşti.
  • 1 post de radioelectronist în cadrul Staţiei TV şi FM Mahmudia, jud. Tulcea - Sucursala Direcţia Radiocomunicaţii Bucureşti
  • 1 post de inginer telecomunicaţii în cadrul Serviciului Radio Am şi US - Sucursala Direcţia Radiocomunicaţii Bucureşti
  • 2 posturi de radioelectronist în cadrul Staţiei Transmisiuni Galaţi - Sucursala Direcţia Radiocomunicaţii Bucureşti
  • În situaţia în care postul vacant, în momentul de faţă, nu corespunde intereselor dvs, aveţi posibilitatea de a vă înregistra în baza noastră de date, transmiţând CV-ul dvs., însoţit de o scrisoare de intenţie, la adresa de e-mail: cariere@radiocom.ro. Prin transmiterea acestor date, vă exprimaţi consimţământul expres, liber şi informat ca acestea să fie prelucrate de Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A. şi să fiţi contactat(ă) în măsura în care apar oportunităţi de angajare şi profilul dvs. este potrivit.    Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către SOCIETATEA NAŢIONALĂ DE RADIOCOMUNICAŢII S.A. în procesul de recrutare.