Societatea Naţională de Radiocomunicaţii sărbătoreşte 23 de ani de la înfiinţareSocietatea Naţională de Radiocomunicaţii sărbătoreşte 23 de ani de la înfiinţare

Îînfiinţată în data de 1 iulie 1991, în urma reorganizării ROM-POST-TELECOM, Societatea Naţională de Radiocomunicaţii sărbătoreşte, astăzi, 23 de ani de activitate.

“Cea de-a 23-a aniversare a Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii este un bun prilej de celebrare a realizărilor insituţiei noastre. De curând, RADIOCOM a câştigat trei MUX-uri în cadrul licitaţiei ANCOM pentru acordarea multiplexurilor de televiziune digitală, fapt ce ne angajează, în continuare, într-un proces de mare anvergură şi responsabilitate.

Pe parcursul acestor ani, Societatea Naţională de Radiocomunicaţii s-a dezvoltat ajungând o instituţie credibilă şi sigură, fiind un partener de încredere, mulţumită profesionalismului şi prestigiului specialiştilor noştri.

Succesul a fost posibil datorită clienţilor şi partenerilor noştri care au avut încredere în serviciile noastre şi au apreciat colaboarea pe care am avut-o de-a lungul anilor.

Preocupările şi iniţiativele noastre viitoare se vor materializa în realizarea cerinţelor personalizate ale fiecărui client RADIOCOM, la cele mai înalte standarde de calitate,”, a declarat Dl. Gabriel GRECU, Director General al RADIOCOM.

ROM-POST-TELECOM a fost reorganizată în anul 1991, înfiinţându-se atunci patru regii autonome „Radiocomunicaţii”, „Romtelecom”, „Poşta Română”, „Inspectoratul General al Radiocomunicaţiilor” (IGR), dar şi societatea comercială pe acţiuni Bancpost. în anul 1998, s-a înfiinţat Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A., prin reorganizarea R.A. Radiocomunicaţii.