RADIOCOM şi S.R.R. consolidează parteneriatul prin semnarea unui nou Acord cadru

       RADIOCOM şi Societatea Română de Radiodifuziune consolidează parteneriatul prin semnarea unui nou Acord cadru


       RADIOCOM, lider în domeniul broadcasting la nivel naţional, a anunţat semnarea unui nou Acord cadru cu Societatea Română de Radiodifuziune, pentru furnizarea serviciilor de preluare, transport şi difuzare a programelor publice de radio.


       Valoarea noului Acord cadru, încheiat pentru perioada 11.10.2023 - 31.12.2025, înregistrează o creştere de 6,2% faţă de cel precedent, subliniind angajamentul ferm al ambelor părţi în menţinerea calităţii serviciilor şi în capacitatea de adaptare la un mediu în continuă schimbare.


       "Semnarea acestui Acord cadru reprezintă un pas important pentru asigurarea bunei funcţionări a activităţii companiei noastre, garantând stabilitate şi dezvoltare pe termen lung. Ne permite să continuăm să oferim servicii de înaltă calitate clienţilor şi partenerilor noştri, să susţinem dezvoltarea companiei şi să ne menţinem competitivitatea pe piaţă.", a declarat Alexandru - Hazem KANSOU, Director General al RADIOCOM.


       Cu o istorie de nouăzeci de ani, RADIOCOM este principalul furnizor naţional de servicii de broadcasting, fiind operatorul care transmite programele publice de radio şi televiziune, prin intermediul celei mai mari reţele de emiţătoare.