23.02.2015 - Comunicat de presăCOMUNICAT DE PRESĂ

Conform anunţului de tip erată nr. 67996/03.02.2015 la anunţul de participare numărul 156011/09.12.2014, disponibil pe www.e-licitatie.ro, în data de 20.02.2015, ora 10.00 a fost termenul de depunere a ofertelor în cadrul licitaţiei organizate de Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A. pentru realizarea şi implementarea la cheie a 3 multiplexe naţionale în vederea trecerii la televiziunea digitală terestră.

Procedura a trezit interesul operatorilor de profil din piaţă, iar un număr destul de mare dintre aceştia au solicitat prelungirea termenului de depunere a ofertelor peste termenul legal posibil ca autoritatea contractantă să poată lua aceste măsuri.

Având în vedere importanţa acestui proiect de implementare la cheie a 3 multiplexe naţionale în vederea trecerii la televiziunea digitală, ţinând cont de necesitatea respectării obligaţiilor referitoare la realizarea tranziţiei complete şi efective la serviciile de televiziune terestră în format digital şi încetarea completă a emisiei analogice asumate de către România în calitate de stat membru al Uniunii Europene, Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A. va relua cât mai curând posibil procedura de achiziţie.