25.03.2016 - Numirea unui nou Director General al Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii S.A.Numirea unui nou Director General al Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii S.A.

Consiliul de Administraţie al Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii S.A. (RADIOCOM) a luat act, în şedinţa care a avut loc vineri, 18.03.2016, de încheierea mandatului domnului Eugen BRAD în funcţia de Director General, ca urmare a solicitării acestuia. Domnul Eugen BRAD va primi alte atribuţii în cadrul companiei.

Totodată, Consiliul de Administraţie al Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii S.A. (RADIOCOM) l-a numit, cu efect imediat, în funcţia de Director General, pe domnul Mircea HERĂSTRĂU.

Anterior, domnul Mircea HERĂSTRĂU a ocupat funcţia de şef Staţie la Staţia TV şi FM Cozia, în cadrul Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii S.A..

Mircea HERĂSTRĂU, absolvent al Facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti, are o experienţă de peste 25 de ani în poziţii de conducere în companii importante din sectorul telecomunicaţiilor.

De-a lungul carierei profesionale s-a perfecţionat continuu, obţinând certificări şi atestate specifice domeniului telecomunicaţiilor.

Datorită experienţei sale dobândite pe o piaţă extrem de competitivă, prin numirea domnul Mircea HERĂSTRĂU la conducerea Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii S.A. (RADIOCOM) se aduce plus valoare în beneficiul tuturora, atât clienţilor, cât şi angajaţilor.