14.10.2011 – Prezentarea serviciilor BROADBAND de tip WiMAX în BraşovRADIOCOM a lansat tehnologia WiMAX şi în Braşov

RADIOCOM a lansat, în 11 octombrie, la Braşov, serviciile broadband de tip WiMAX, furnizate pe piaţă sub brandul Easy2BiNet.

Astfel, prin investiţia realizată de RADIOCOM, şi Braşovul va deveni un centru de excelenţă în domeniul telecom.

Evenimentul de prezentare a serviciilor WiMAX a fost prezidat de către Cristian Niţu, Preşedinte-Director General al RADIOCOM, Marius Fecioru, Secretar de stat în cadrul Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (M.C.S.I.), şi George Scripcaru, Primarul Braşovului. De asemenea, au fost prezenţi operatori, clienţi business şi mass-media locală.

„Braşovul şi împrejurimile lui, zonă metropolitană, sunt de interes pentru noi din punct de vedere al mediului de afaceri, cât şi din punct de vedere al sectorului public, fiind elemente ţintă în dezvoltarea noastră comercială”, a declarat Cristian Niţu în deschiderea conferinţei de presă. Societatea mizează ca, până la finele anului în curs, să contracteze la Braşov peste 100 de clienţi de tip business, deoarece „RADIOCOM se adresează cu prioritate mediului de afaceri şi instituţiilor publice".

De acum, RADIOCOM poate oferi potenţialilor clienţi din Braşov acces rapid şi de calitate la Internet de bandă largă şi servicii de telefonie de ultimă generaţie.

„Tehnologia WiMAX este o tehnologie care ţine pasul cu dezvoltarea oraşului. Acest serviciu va asigura pentru RADIOCOM o paletă mai largă de accesorii tehnice pe care le poate oferi clienţilor”, a spus Marius Fecioru.

Serviciile de tip WiMAX, Easy2BiNet, sunt furnizate pe piaţă sub formă de pachete de tip 2P, telefonie şi servicii de conectivitate Internet „best effort” sau „premium”.

Totodată, în cadrul evenimentului şi-a exprimat opinia despre importanţa utilizării acestei tehnologii şi George Scripcaru, Primarul Braşovului.

„În prezent, în Braşov derulăm multe lucrări şi ne preocupă foarte mult să îi sprijinim pe cei care desfăşoară activităţi în acest domeniu. Nu suntem ostili. Vrem să-i aducem pe toţi aproape şi să se coreleze cu proiectele şi programele noastre la nivelul comunităţii, iar RADIOCOM are parte de acest lucru din partea noastră, a Primăriei”, a conchis George Scripcaru.


Departamentul Comunicare Imagine RADIOCOM