27.09.2011 - Prezentarea serviciilor BROADBAND de tip WiMAX în OradeaRADIOCOM a prezentat tehnologia WiMAX în Oradea

RADIOCOM a desfăşurat, în 27 septembrie 2011, evenimentul de prezentare a serviciilor BROADBAND de tip WiMAX la Oradea.

La eveniment au participat reprezentanţi de seamă ai RADIOCOM şi oficialităţi ale Municipiului Oradea, operatori şi companii de suport.

Obiectivul acestei conferinţe a fost acela de a prezenta soluţia WiMAX, furnizată pe piaţă sub brandul Easy2BiNet, şi de a oferi clienţilor companii din Oradea, precum şi segmentului rezindenţial, acces rapid şi de calitate la Internet de bandă largă şi servicii de telefonie de ultimă generaţie.

În cadrul conferinţei au luat cuvântul, din partea RADIOCOM, Lóránd Turos, Director Executiv Comercial, şi Mihai Gropoşilă, Director Naţional de Vânzări. De asemenea, şi-au exprimat opinia despre importanţa utilizării unei tehnologii de ultimă oră şi oficialităţi locale, precum Adelina Coste, subprefect de Bihor, şi Constantin Badea, Director General al Camerei de Comerţ şi Industrie Bihor.

„Oradea ocupă un loc important în strategia RADIOCOM din punct de vedere economic, cultural şi educaţional”, a declarat Lóránd Turos. „Tehnologia WiMAX este nouă în România. Utilizată foarte mult în America de Nord şi Asia, tehnologia WiMAX aduce un nou suport pentru furnizarea serviciilor de Internet, date şi telefonie fixă”, a completat Turos. Totodată, Directorul Executiv Comercial, Lóránd Turos, a pus accent pe infrastructura wireless proprie la nivel naţional a RADIOCOM: „Prin această soluţie accesăm zonele limitrofe şi industriale în care companiile au nevoie de conexiune la Internet broadband, adăugând faptul că putem accesa zonele greu accesibile altor competitori din piaţă”.

WiMAX este o şansă pentru Oradea, oraş în plină dezvoltare. Avem un parc industrial unde sigur veţi găsi un punct de desfacere pentru serviciile dumneavoastră”, a spus Adelina Coste, subprefect de Bihor. De asemenea, Constantin Badea, Director General al Camerei de Comerţ şi Industrie Bihor, a declarat că mediul de afaceri şi oamenii din Oradea sunt deschişi noului.

Astfel, şi Oradea va deveni, cu Easy2BiNet, un centru de excelenţă în domeniul telecom, prin folosirea unei tehnologii de vârf, flexibilă şi personalizată oricărei nevoi de comunicare.

În timpul evenimentului, Directorul Executiv Comercial Lóránd Turos a demonstrat funcţionalitatea serviciilor şi echipamentelor WiMAX.

RADIOCOM a lansat serviciile Internet broadband de tip WiMAX, în noiembrie 2010, iar strategia de prezentare la nivel naţional continuă.


Departamentul Comunicare Imagine RADIOCOM