03.10.2011 – Prezentarea serviciilor BROADBAND de tip WiMAX în TimişoaraRADIOCOM a prezentat serviciile de Internet de bandă largă de tip WiMAX în Timişoara

RADIOCOM continuă seria evenimentelor de prezentare a serviciilor broadband de tip WiMAX. Astfel, a susţinut, în 29 septembrie 2011, prezentarea soluţiei WiMAX, furnizată pe piaţă sub brandul Easy2BiNet, şi în Timişoara.

Evenimentul a reunit reprezentanţi de marcă ai RADIOCOM, oficialităţi ale Municipiului Timişoara, operatori și companii de suport.

„Timişoara este un centru cultural, economic şi universitar, iar aceste argumente ne impun ca oraşul să fie un punct important în strategia RADIOCOM”, a declarat Lóránd Turos, Directorul Executiv Comercial, în cadrul conferinţei. Totodată, Lóránd Turos a adăugat, în discursul pe care l-a susţinut, că ceea ce oferă compania, acum, este „acces mult mai uşor la servicii de Internet, date, telefonie fixă, prin utilizarea unei frecvenţe radio cu o calitate deosebită”.

„Internetul este o comoditate şi diferenţa dintre serviciile oferite de RADIOCOM şi competitorii din piaţă constă în flexibilitate, competitivitatea preţurilor şi calitatea serviciilor oferite”, a completat Mihai Gropoşilă, Directorul Naţional de Vânzări al RADIOCOM.

RADIOCOM oferă clienţilor companii din Timişoara, precum și segmentului rezidenţial, acces rapid şi de calitate la Internet de bandă largă şi servicii de telefonie de ultimă generaţie.

Eugen Brad, Director al Direcţiei Radiocomunicaţii Timişoara, a precizat că Direcţia Timişoara acoperă, pe lângă judeţul Timiş, încă alte şase judeţe (Arad, Craş-Severin, Dolj, Gorj, Mehedinţi şi Hunedoara), unde sunt instalate 41 de staţii de bază (WiMAX).

Totodată, în cadrul evenimentului, şi-au exprimat opinia despre importanţa utilizării acestei tehnologii de ultimă oră şi oficialităţi locale, precum, Emil Mateescu, Consilier al Preşedintelui Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara şi Zoltan Marossy, subprefect al judeţului Timiş.

„În strategia de dezvoltare economico-socială a Timişoarei, această zonă este prevăzută a fi un pol al tehnologiei de vârf. (...) Informaţia reprezintă oxigenul etapei moderne în care ne aflăm şi în acest moment vom beneficia de aceste servicii”, a spus Emil Mateescu. De asemenea, Zoltan Marossy a subliniat dezvoltarea economică a oraşului: „Timişoara, ca şi dezvoltare industrială, are filiale ale unor companii din Vest”.

Astfel, şi Timişoara va deveni, cu Easy2BiNet, un centru de excelenţă în domeniul telecom, prin folosirea unei tehnologii de vârf, flexibilă şi personalizată oricărei nevoi de comunicare.


Departamentul Comunicare Imagine RADIOCOM