01.07.2019 – Compania RADIOCOM aniversează 28 de ani01.07.2019 - RADIOCOM aniversează 28 de ani de activitate

RADIOCOM aniversează astăzi, 1 iulie, 28 de ani de prezenţă pe piaţa de telecomunicaţii din România, fiind lider în domeniul broadcasting-ului şi, în acelaşi timp, un important furnizor de reţele şi servicii de comunicaţii electronice.

Anul 2019 marchează 28 de ani de dezvoltare continuă, timp în care compania s-a adaptat constant cerinţelor impuse de evoluţia rapidă a tehnologiei, fiind mereu aproape de clienţii şi partenerii săi. Adaptându-şi tehnologia în funcţie de cerinţele în permanentă schimbare ale pieţei de telecomunicaţii, RADIOCOM şi-a construit o reputaţie solidă, devenind o companie credibilă şi sigură.

Totodată, aniversarea RADIOCOM este un bun prilej de a celebra talentul şi implicarea specialiştilor companiei care s-au remarcat prin profesionalism, loialitate şi pasiune. Toate serviciile şi produsele oferite clienţilor RADIOCOM reflectă preocuparea constantă a unei echipe de profesionişti de a inova, astfel încât să ofere acces la noile oportunităţi aduse de transformarea digitală.

În viitor, RADIOCOM vizează dezvoltarea unor soluţii sustenabile şi eficiente, în vederea completării şi diversificării serviciilor şi produselor sale.

Societatea Naţionalăde Radiocomunicaţii S.A. îşi are originea în compania cu participare mixtă - de stat şi privată, înfiinţată în anul 1927, care de-a lungul timpului a fost reorganizată de mai multe ori. În anul 1991, prin divizarea Rom - Post - Telecom, s-a înfiinţat Regia Autonomă Radiocomunicaţii, care în anul 1998, prin reorganizare, a devenit Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A., cunoscută sub numele comercial RADIOCOM.