10.05.2022 - RADIOCOM participă la Black Sea Defense & Aerospace 2022


COMUNICAT DE PRESĂ


Bucureşti, 10.05.2022

RADIOCOM participă la la Black Sea Defense & Aerospace 2022

În perioada 18 - 20 mai 2022, RADIOCOM va participa, în calitate de expozant, la cel mai mare eveniment dedicat industriei de securitate, apărare şi aeronautică din zona Europei Centrale şi de Sud - Black Sea Defense & Aerospace - BSDA 2022, care se va desfăşura în cadrul Complexului ROMAERO Băneasa.

RADIOCOM va fi prezentă pentru prima dată la BSDA, în calitate de lider în domeniul broadcasting-ului terestru (difuzarea şi transportul terestru al programelor radio şi TV) şi, în acelaşi timp, de important furnizor de reţele şi servicii de transmisii de date din România.

"Participarea RADIOCOM pentru prima dată la această expo-conferinţă internaţională este un prilej extraordinar de a-şi promova potenţialul, digitalizarea oferind oportunităţi enorme şi asigurând soluţii pentru multe dintre provocările cu care se confruntă instituţiile.
Criminalitatea informatică şi atacurile cibernetice sunt din ce în ce mai frecvente şi mai sofisticate în întreaga lume, iar protecţia cibernetică este zidul de apărare care permite să funcţioneze corespunzător o serie de sectoare critice, care au devenit tot mai dependente de tehnologiile digitale pentru a-şi desfăşura activităţile.
În condiţiile în care România îşi promovează şi consolidează profilul european de lider în domeniul securităţii cibernetice şi al telecomunicaţiilor de mare şi foarte mare viteză, mai ales în contextul găzduirii sediului Centrului European pentru Securitate Cibernetică, RADIOCOM este pregătită să valorifice oportunităţile acestui context favorabil, sprijinind obiectivele-cheie naţionale importante.
RADIOCOM furnizează servicii de transmisiuni de date prin HUB-ul de satelit propriu, amplasat în cadrul Centrului de Comunicaţii prin satelit Cheia, care este cea mai importantă poartă de intrare şi ieşire, prin satelit, pentru transmisii de date, voce, radio şi comunicaţii video din România."
, a declarat Dragoş C.-L. PREDA, Directorul General al RADIOCOM.

În fiecare an, expo-conferinţa internaţională reuneşte firme de prestigiu din ţară şi străinătate, care vor prezenta stadiul actual de dezvoltare a echipamentelor şi capabilităţilor militare, precum şi ultimele tendinţe şi soluţii tehnice obţinute de cercetarea ştiinţifică în domeniul securităţii şi apărării.

Accesul publicului general (doar persoane cu vârsta de peste 16 ani) este permis în data de 20 mai 2022, între orele 10:00 – 15:00, pe platforma exterioară, şi este gratuit.

Cea de-a a VIII-a ediţie a evenimentului este organizată de TNT Production Romania, cu sprijinul Guvernului României şi al Ambasadei S.U.A. la Bucureşti.

Detalii privind programul evenimentului regăsiţi AICI - www.bsda.ro