RADIOCOM aniverseaz─â 33 de ani de activitate ├«n domeniul telecomunica╚Ťiilor din Rom├ónia

                                             RADIOCOM
aniversează 33 de ani de activitate în domeniul telecomunicaţiilor din România
Astăzi, 1 iulie, Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A. celebrează 33 de ani de activitate pe piaţa telecomunicaţiilor din România, fiind apreciată drept una dintre cele mai importante companii din domeniu. Cunoscută sub numele comercial RADIOCOM, aceasta marchează, totodată, și 26 de ani de la transformarea sa din regie autonomă în societate pe acţiuni.
Modernizarea continuă, angajamentul și oferirea unor servicii de înaltă calitate reprezintă baza experienţei de decenii a companiei. Prin eforturile susţinute ale specialiștilor săi, RADIOCOM a evoluat constant, devenind liderul principal în domeniul broadcastingului la nivel naţional și o prezenţă remarcabilă în industria comunicaţiilor electronice. Aceste realizări subliniază consecvenţa și competenţa sa într-un mediu extrem de dinamic.


Astăzi, prin perseverenţă, profesionalism și determinare, RADIOCOM își consolidează experienţa acumulată în decursul anilor, menţinându-se ca o prezenţă distinctivă și adaptată în dinamica industriei de telecomunicaţii și în transformarea sectorului IT&C din România.


Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A. își are originea în compania cu participare mixtă - de stat și privată, înfiinţată în anul 1927, care de-a lungul timpului a suferit mai multe reorganizări. în anul 1991, prin divizarea Rom - Post - Telecom, s-a înfiinţat Regia Autonomă Radiocomunicaţii, care în anul 1998, prin reorganizare, a devenit Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A. Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A. este deţinută în întregime de stat prin intermediul Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, unic acţionar.