RADIOCOM locul 4 în Topul Firmelor din Bucureşti


RADIOCOM - locul 4 în Topul Firmelor din Bucureşti

RADIOCOM s-a clasat pe locul 4 în Topul Firmelor din Bucureşti 2020, realizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), în baza rezultatelor financiare din anul 2019, fiind inclusă în categoria" Întreprinderi foarte mari ", domeniul " Cercetare, dezvoltare şi high tech ", grupa de activitate " Activităţi de telecomunicaţii prin reţele fără cablu ".

CCIB realizează anual Topul Firmelor din Bucureşti şi organizează un evenimentul de prezentare a companiilor premiate. Ultima ediţie s-a desfăşurat online, în data de 25 noiembrie 2020.

Companiile clasate în Topul Firmelor din Bucureşti sunt incluse în Catalogul Topul Firmelor din Bucureşti 2020, ediţia a XXVII-a.

Topul Firmelor din Bucureşti este un clasament al companiilor din Capitală care se supune rigorilor legii şi unei metodologii complexe, implementate unitar de sistemul cameral, la nivel naţional.

În stabilirea clasamentelor finale au fost luaţi în calcul indicatori, precum: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat, calculaţi în baza a 16 elemente extrase din situaţiile financiare depuse de companii la Ministerul Finanţelor Publice şi la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.